TastyMouse, web & design

Sinds 2002 ontwerpt en ontwikkelt TastyMouse gebruiksvriendelijke en toegankelijke websites. Onze websites onderscheiden zich door een heldere structuur waardoor bezoekers eenvoudig de geboden informatie kunnen vinden. 

We ontwerpen ook logo's, visitekaartjes, flyers en meer.

tastymouse com

Internet is voortdurend in ontwikkeling, qua vorm, omvang, gebruik en techniek. Door het grote aantal sites wordt het steeds belangrijker om de aandacht van de bezoeker snel te vangen en relevante informatie en contactgegevens zo helder mogelijk aan te bieden. Inhoud, structuur en techniek zijn ook essentieel voor zoekmachine optimalisatie. TastyMouse adviseert u graag en verzorgt ook het onderhoud van uw site.

tastymouse.com

Beeldende kunst

kunst gaat over warneming, het waarnemen. Daarom is kunst maken maar een deel van het werk. In het zien komt het tot leven, bestaan. Een kritische blik maakt iets kunst (Oscar Wilde in mijn woorden).
Het gedoe over de kunstmarkt, prijzen, is gedoe, niets meer. Het heeft niets met kunst te maken. Hoe valt het licht. Hoe komt het beeld bij de kijker binnen. Wat gebeurt er in haar hoofd? Dát proces is kunst. Het werk, de kunstenaar levert daar essentieel en waardevol materiaal voor. Stof voor beschouwing, kijken, denken. Kunst kijken is een activiteit. Kunst ervaren is een activiteit. Aan kunst neem je deel, je ondergaat het niet.

againsttheday.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

To be with art

is all we ask is een werk van Gilbert & George uit 1970. En het geeft goed weer waar het ons om gaat.
Met kunst zijn is wat we willen. Kunst verbreedt de kijk op de wereld, het intensiveert de ervaring van het leven.
Een bekende uitspraak van Gilbert & George is Art for All. Het is al tientallen jaren een uitgangspunt voor hen. Ook To Be With Art wil kunst aan iedereen tonen.

flyer oc

To be with art is een kunstinitiatief dat kunst wil tonen en de ontmoeting met kunst stimuleren. Dat gaan we doen door exposities te organiseren, via deze website en door kunst te verkopen. Want ook thuis en op ons werk willen en kunnen we met kunst zijn.

We organiseren exposities, vertegenwoordigen kunstenaars en gaan ook atelier bezoeken organiseren. Individueel en voor groepen.

tobewithart.nl